Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2006

self cooking - συνέχεια


«Οι ελληνικές γεύσεις είναι μοναδικές.
Πιστεύω πως αν δεν παρακολουθούσα τα μαθήματα,
δεν θα ήμουν σε θέση να μαγειρέψω φασολάδα στο σπίτι»,
λέει στα «ΝΕΑ» η φοιτήτρια Σύνθια Λούνα από το Μεξικό.
Στη φωτό με τον δάσκαλό της Νίκο Κατσαριώτη.



Ακόμα και εγώ η τεμπέλα, μια φασολάδα τηνε ξέρω!
Τι σκατά μεξικάνα εισαι που δεν ξέρεις το εθνικό σου φαγητό;
"φασολάδα στο σπίτι" Δηλαδή έξω απ' το σπίτι θα την μαγείρευες;
-Μετά θα φταίει ο Χοσέ?

Δεν υπάρχουν σχόλια: